Vi bygger ditt neste hjem

EKER BYGG er i utgangspunktet en byggmesterbedrift med 7 ansatte og 24 års faglig bakgrunn innen bygg- og tømrerfaget.
Vi har opparbeidet god og bred erfaring ved gjennomføring av mange varierte byggeprosjekt, som for eksempel eneboliger, totalentrepriser bolig-/leilighets-/næringsbygg, restauranter, butikklokaler, reparasjonsarbeider, tilbygg m.m.

EB er et sentralt godkjent foretak med ansvarsrett for det mest vesentlige innen bygg- og tømrerfaget, også mht. byggesøknader, ansvarlig søker, prosjektering og uavhengig kontroll.


I samarbeid med KONSMO FABRIKKER AS kan vi også levere elementproduserte trebygg og ferdige modulbygg.

KF har lang erfaring med modul- og elementproduksjon, og har utarbeidet egen husserie med tilhørende huskatalog, som markedsføres under navnet KONSMOHUS. Konsmo Fabrikker har lang og god historikk med element- og modulproduksjon, og KF har utviklet et fleksibelt produksjonssystem der alle kataloghusene kan modifiseres etter kundens egne ønsker. Man kan også benytte egne/eksterne arkitekttegninger dersom det er aktuelt.

EKER Bygg er medlem av både Byggmesterforbundet og Byggmesternes Takseringsforbund.

Vi er sertifisert til å utføre oppdrag som Takstmann innen boligsektoren, og vi tilbyr tjenester som skade-, verdi- og lånetaksering.
Vårt mest aktuelle produkt innen boligtakst er Eierskifterapport™.

EKER Bygg utfører også utvikling, prosjektering og salg/megling innen boligsektoren både i egen regi og for eksterne kunder.
Vi har i dag følgende aktuelle prosjekter for salg:

EKER BYGG AS, Gamle Fredrikstad 2022.